Fernsehen & Musik

 Fernsehen & Musik

Wir können ihnen behilflich sein mit ihre specifischen wunsche mbu. Audio en Video. 

 

Samsung & Loewe Fernseher

Met slimme, innovatieve design, zijn de hedendaagse TV´s alleskunners met o.a. Smart features, Ultra HD & Curved.  Zowel Samsung als Loewe bieden een scala aan prijzen, maten, technologieën, en de kenmerken ...

Het kopen van een nieuwe TV betekent het maken van een aantal keuzes, en dat betekent dat je goed moet bepalen wat je nodig hebt of wilt. Samsung LED achtergrondverlichting Technology levert een doorbraak in beeldkwaliteit in een ultra slank ontwerp. Deze TV's bieden mega contrast ratio van het helderste wit tot het donkerste zwarte en ze zijn geschikt voor geavanceerde internetconnectiviteit functies waarmee u apps  kunt downloaden naar uw TV. Dit zijn beste TV's van Samsung ooit.

Ingebouwde Wi-Fi maakt het eenvoudig om verbinding te maken uw huis Internet, terwijl Bluetooth Low Energy en Wi-Fi Direct het delen van applicaties, content en video's van je mobiel of tablet simpel mogelijk maken. U kunt uw electronische programma gids bekijken zonder dat u iets hoeft te missen van uw favoriete TV show of film. Zo is er ook een app die uw tv als wekker gebruikt en door u geselecteerd informatie (o.a. nieuws en het weer) weergeeft op de TV, zodat u ´s mogens bij het wakker worden direct geinformeerd bent.

Een betere weergave van de grotere hoeken met Ultra Clear Panel Pro geeft u het best mogelijk beeld, ook vanuit hoek zicht. Het absorbeert licht om reflecties te verminderen op het scherm, waardoor u een betere kwaliteit en helderheid krijgt van de aktie op het scherm, zelfs als u kijkt vanuit een korte hoek.

Soundbars

Met televisies die steeds platter worden, worden de ingebouwde luidsprekers steeds kleiner - het kiezen van de juiste sound systeem is belangrijker dan ooit. Soundbar voegen net die extra audio punch toe om al je films, games en tv-programma's beter te beleven. Goedkoper en makkelijker in te stellen dan een full size luidsprekersysteem, doen ze niet onder voor een full size systemen. Wij bieden soundbar's van Yamaha, Samsung en Bose.

We kunnen soundsbars specifiek leveren voor samsung curved TV's in zwart en chroom en bieden eveneens specifieke gebogen tv meubels aan in tientallen kleuren.

Dolby Surround

Surround sound verbetert de manier waarop je entertainment thuis ervaart door het creëren van de optimale omgeving voor al uw favoriete muziek en film- en beeld geluid. De surround sound verbetert de manier waarop u kijkt aanzienlijk. Conventionele stereo creëert dimensionale geluid recht voor je. Dolby® surround sound geeft meer dan gewoon stereo door geluid te leveren vanaf de zijkanten, achter, en zelfs boven je. Het creërt een natuurlijke, multidimensionale sonische omgeving gebaseerd op de wetenschap van hoe mensen horen. Met surround sound, komt uw entertainment experience tot leven, waardoor je je in het centrum van de actie waant. Dolby audio in uw huis verbetert de kracht, helderheid en realisme van het geluid door het aanbieden tot 7.1 discrete surround kanalen en maximaal 9.1 geluids kanalen.